Frisk frugt og mælk til kaffen

Er der en tendens til bananfluer, der svirrer omkring jeres frugtkurv på kontoret, fordi I måske ikke er helt gode til lige at få skiftet frugten, når den trænger til det? Måske I faktisk har svært ved at sjusse jer frem til, hvor meget frugt, der skal indkøbes. Frem for at have en ansat til at stå for det praktiske, kan I se nærmere på frugtordninger hos Frugtkurven.

Her kan I få leveret frugtkasser eller frugt i kurve, der bare skal stilles på kontoret eller i personalestuen til fri afbenyttelse. Når frugten leveres kontinuerligt og altid er frisk, giver det noget incitament til faktisk at få det spist, og mange erstatter måske bananen i tasken, der har fået tryk og pletter, med et friskt alternativ fra kurven. Det er rart at have en hurtig snack, man kan spise i løbet af dagen, når man lige trænger til det.

Er det så kun frugt?

Men er frugt egentlig det eneste, man kan få leveret? Det korte svar er nej. Der er andre ting, I ligeledes kan kigge på, om det er noget for jer – for det er jo praktisk at kunne få leveret flere ting på en gang. De fleste kontorer har et højt forbrug af kaffe, og mens nogle har investeret i kaffemaskiner, der kan lave alverdens typer af kaffe, kører andre stadig ret fast på filterkaffe.

Derfor kan det give mening at få levering af mælk til kaffen. Kaffemælk og havredrik er begge muligheder. Ofte har man en ordning med, at den der tømmer mælken, køber en ny, men det kan ikke undgås, at det nogle gange betyder, at der står et køleskab tomt for mælk – og så er det rart at vide, at det i stedet bliver fast leveret, så der altid er mælk til jeres kaffe, uanset ugedagen.